--> У селі на Волині незабаром запрацює нова амбулаторія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині незабаром запрацює нова амбулаторія

0
6
У селі на Волині незабаром запрацює нова амбулаторія
Незабаром запрацює амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селі Піддубці Луцького району.

Реконструкція приміщення Піддубцівського фельдшерсько-акушерського пункту під розміщення Піддубцівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що у Луцькому районі, вже на стадії завершення, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось, який проінспектував стан будівельних робіт 31 січня оцінив готовність у 98%.

Нагадаємо, реконструкція здійснюється в рамках будівельного компоненту субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» спільного з проектом «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

Заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось повідомив, що амбулаторію вдасться запустити вже в лютому цього року.

"Залишилося підключити електроенергію, покласти лінолеум в деяких кімнатах. Але для цього потрібні певні плюсові температури. Окрім того, що стосується внутрішніх робіт – залишилося усунути дрібні недоліки, на які ми сьогодні вказали. Також потрібно облагородити територію. Тільки потепліє – підрядники цим займуться", – зауважив посадовець.

Головна лікарка амбулаторії Оксана Чертюк розповіла, що штат медичного закладу укомплектований та готовий до роботи. Окрім того, для запуску амбулаторії є необхідний мінімум обладнання та меблів.

Те, чого не вистачає – закуплять за кошти Світового банку, торги вже тривають. Загалом на реконструкцію Піддубцівської амбулаторії передбачено близько 5 мільйонів гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні