Голандці купили більше 20% акцій Володимир-Волинської птахофабрики

1
3
Голандці купили більше 20% акцій Володимир-Волинської птахофабрики
Голландський інвестиційний фонд купує більше 20% акцій "Володимир-Волинської птахофабрики" ТМ "Чебатурочка".

Угода вже відбулась і найближчим часом про неї буде офіційно оголошено в ЗМІ, - пише Delo.ua.

Поява нового інвестора прискорить реалізацію масштабного інвестиційного плану підприємства з модернізації виробництва, бюджет якого складе більше 25 мільйонів євро.

У компанії відзначають, що приватний інвестиційний фонд "Safedam" зі штаб-квартирою в Амстердамі зосереджений на консервативних інвестиціях в нерухомість.

Ця угода - перший досвід інвестицій "Safedam" в виробництво продуктів харчування. І дебютний досвід інвестицій в українську компанію.

Довідково:

"Володимир-Волинська птахофабрика" входить до групи компаній "OPENMIND" і в трійку найбільших виробників курятини в Україні, займаючи 6% внутрішнього ринку курячого м'яса. В інфраструктурі фабрики 100 пташників, власний забійний цех і комбікормовий завод.

Компанія виробляє більше 200 тонн м'яса птиці в живій вазі на добу. "Володимир-Волинська птахофабрика" виробляє продукцію під торговою маркою "Чебатурочка".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забувають лише людям підняти зарплату,і ні премій,ні навіть дітям подарунків на новий рік!! Немає совісті у начальства в яких морди жиром позапливали.Ганьба!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні