Лучани бігали, щоб врятувати життя важкохворої дівчинки

0
2
Лучани бігали, щоб врятувати життя важкохворої дівчинки
У Луцьку відбувся благодійний забіг, заради життя хворої дитини.

Більше сотні лучан свій недільний ранок вирішили провести з користю для власного здоров’я та задля доброї справи, - пише "Волинський інформаційний портал".

Відтак, фестиваль «Бандерштат» спільно із організаторами «Лучеськ-Півмарафон-2017» та волонтерами «Меценати для солдата» провели благодійний забіг «BanderRun» на дистанцію 3,5 кілометри.

Окрім цього, учасники акції мали можливість допомогти семирічній ковельчанці Насті Адамчук, яка бореться із страшною хворобою. Також, у рамках забігу розігрувалися квитки на "Бандерштат" та подарунки від партнерів заходу.

Поки бігуни насолоджувалися затишними краєвидами старої частини Луцька – інші лучани мали змогу приєднатися до зарядки, яку провели заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом'як, перший майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики на Волині Світлана Кропивець та майстер спорту з важкої атлетики Наталія Хом'як.


Також, у рамках заходу, присутні записали відео-звернення до маленької Волинянки Анастасії Абрамчук.

Після подоланої дистанції бігуни повернулися на початкову локацію, де на них чекав великий сирний торт від генерального партнера загальноміської акції "Ранкова гімнастика для всіх "- мережі фітнес центрів "Інтер Атлетика".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні