Біг як корпоративна культура. Команда Epikur повернулася з марафону в Європі

0
2
Біг як корпоративна культура. Команда Epikur повернулася з марафону в Європі
У розвинених країнах популяризація бігу набирає все більших обертів. Бігати просто, корисно, модно та здорово. Поступово це захоплення розростається на провідні компанії світу, в яких біг є елементом внутрішньої культури. Такі компанії виділяються серед інших: так, співробітників пов'язує спільне захоплення, вони краще себе почувають, менше хворіють, а в колективі сильніше виражений командний дух.

В Україні яскравим прикладом інноваційних підприємств, які використовують здоровий спосіб життя для побудови своєї корпоративної культури виступає бренд натуральної курятини Епікур, яку виготовляють на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики.

ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" - україно-голландське підприємство, яке є одним з найбільших виробництв Волинської області, на якому працює майже 1400 співробітників у 7 обласних філіалах, та одним з найбільших платників податків в регіоні.

З початку 2019 року сума сплачених до бюджету коштів становить майже 130 млн гривень, та до кінця року збільшиться ще на 43 млн грн. Крім того, це соціально-відповідальне виробництво. "Епікур" запускає освітні проекти в дошкільних закладах, підтримує установи для соціально-незабезпечених категорій населення та виступає партнером масових культурних та спортивних заходів волинського регіону. Навіть влаштовують свій власний безкоштовний святковий забіг Epikur Run з нагод дня міста у Володимир-Волинському.



Корпоративна бігова команда Epikur налічує близько 200-т співробітників. Під час регулярних тренувань вони знайомляться ближче, спілкуються, радяться та навіть вирішують робочі питання.

Для комфортних занять спортом в адмінбудівлях птахофабрики є душові та роздягальні, а зручний графік дозволяє працівникам завершити біговий моціон і встигнути на роботу. Біг – є однією з основних цінностей #EpikurTeam – тож керівництво заохочує розвиток цього напрямку в компанії та організує поїздки своїм співробітникам на найяскравіші марафони України та Європи.



Того року 35 найбільш активних бігунів компанії, які показали успішні результати в роботі та регулярно займались бігом відправились на яскравий марафон у Будапешті. Та вже в жовтні цього року вже 70 працівників Епікур поїхали у тур по містам Східної Европи, на Люблянській марафон. Протягом 5 денної мандрівки вони відвідали Польщу, Австрію, Словаччину, Угорщину та Чехію.



Тож біг – в Епікур це не тільки хоббі, це цінність, частина здорового та повноцінного життя співробітників та надійний тімбілдінг, який дозволяє бути ефективним у роботі та в особистих справах.

Бігають в Епікур й керівництво, яке подає особистий приклад для занять спортом.



Так, керуючий акціонер Epikur Олексій Коваленко – фінішер повної дистанції і трьох половинок IRONMAN. Генеральний директор Володимир-Волинської птахофабрики Аліна Сич почала бігати кілька років тому, а зараз впевнено стартує на дистанції 10+ км.

Біг у корпоративній культурі дозволяє виховати в собі цілеспрямованість, бажання перемогти і зробити більше ніж можеш, що вкрай необхідно для успіху в роботі. Це водночас тімбілдинг, інструмент кращого розуміння один одного, спосіб вирішити в неробочих умовах робочі питання. А також це ще одна можливість подорожувати! Те, що Епікур активно популяризує біг, згуртовує та надає змогу більш вільно спілкуватися з колегами та вирішувати непрості ситуації. Коли поруч є люди, які розділяють твої інтереси та погляди, це дуже мотивує.

"Біг допомагає нам бути однією командою. Ми не просто пропагуємо здоровий спосіб життя – ми так живемо!", – говорить Андрій Бурко, працівник Епікур.

Здоровий спосіб життя, – є однією з основних цінностей #EpikurTeam, яка особливо любить біг – тож керівництво заохочує розвиток цього напрямку в компанії та організує поїздки своїм співробітникам на найяскравіші марафони України та Європи. Адже вони створюють натуральний продукт для здорового способу життя. І для того, щоб робити інших здоровими і щасливими – потрібно бути такими самим.



Тож, саме так створюється здоровий рух #EpikurTeam, формується згуртованість і цілісність справжнього колективу. Тому в Epikur Team впевнені, що їм #ЕнергіїВистачитьНаВсе!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні