«Шахрайські» вихідні на Волині

1
3
 «Шахрайські» вихідні на Волині
Протягом вихідних у Володимирі-Волинському шахраї "намахали" чотирьох людей на гроші.

Зокрема, в суботу, 1-го липня, надійшла заява від чоловіка, 1971 року народження, який стверджував, що його ошукали, - повідомляє Буг.

Невідомі особи, зателефонували до чоловіка і під час розмови заволоділи даними банківської картки. Таким чином, потерпілому було нанесено матеріальної шкоди у сумі 4 тисячі 800 гривень.

Таким самим шляхом було нанесено шкоду жительці Володимира-Волинського, 1968-го року народження. Отримавши інформацію стосовно банківського рахунку, шахраї заволоділи більше як 2-ма тисячами гривень.

О 16 годині 59 хвилин поліцейські отримали повідомлення з вулиці Данила Галицького. Потерпілий сказав, що з його банківської картки викрали 6 тисяч гривень.

У неділю, 2-го липня, надійшло повідомлення від жінки, 1982-го року народження.

Під час поїздки рейсовим автобусом “Ковель – Володимир-Волинський” потерпіла заснула. В цей час з її рюкзака невідомими особами було викрадено: гаманець, у якому були суми 6 тисяч 500 гривень та 1 тисяча 500 злотих; паспорти (громадянина України та закордонний); мобільний телефон Samsung Galaxy.

Наразі ведуться слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лох ето судьба!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні