Пункт пропуску «Ягодин» планують осучаснити

0
1
Пункт пропуску «Ягодин» планують осучаснити
Для оптимізації пункту пропуску «Ягодин» презентували проект «Інтелектуальна система керування руху автомобілів».

Оптимізувати роботу пункту пропуску «Ягодин» допоможе максимальна автоматизація контрольних процедур та створення єдиного механізму контролю під час перетину кордону, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Як зазначають фіскали, контроль має здійснюватися як за громадянами, так і за посадовими особами митниці і прикордонної служби, особливо в частині дотримання часових нормативів.

“Пункт пропуску «Ягодин» потребує модернізації, зокрема, технічного оснащення. Наразі застосовуються морально застарілі технологічні рішення",- розповів начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

«Проект отримав схвальні відгуки на загальнодержавному рівні. За результатами презентації було відзначено доцільність і перспективність цього проекту та вирішено приступити до розробки технічного завдання проекту», -розповів Віктор Кривіцький.

Повідомляють, що проект дозволить забезпечити синхронність та ритмічність пропуску автомобілів.

У проекті передбачено з’єднання шлагбаума на виїзді з пункту пропуску зі світлофором, що знаходиться на польській стороні: щойно отримується інформація про можливість руху автомобілів на польську сторону, шлагбаум в автоматичному режимі надає дозвіл на переміщення автомобілів.

Керівник волинських фіскалів переконаний, що запровадження цієї системи дозволить зменшити час витрачений на митні формальності, зменшити вплив людського фактору і корупції під час виконання контрольних процедур посадовими особами.

Нагадаємо, 24 травня Петро Порошенко прибув з робочим візитом на Волинь та відвідав пункту пропуску "Ягодин".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні