Обласна психіатрична лікарня доведена до ручки, - депутат

1
1
Обласна психіатрична лікарня доведена до ручки, - депутат
Через аварійний стан дахів існування обласної психіатричної лікарні під загрозою, - застерігають представники керівництва лікарні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 11 липня, - пише ІА Волинські новини.

Заступник головного лікаря обласної психіатричної лікарні №1 Василь Колодун повідомив, що проблема полягає в тому, що дахи лікарні перебувають в аварійному стані, що було засвідчено ще у 2014 році.

Кошти, які наразі заплановані на ремонт, допоможуть вирішити питання щодо третини даху дитячого відділення. Таким чином, виділення коштів допоможе вирішити питання життя лікарні, якій загрожує обвал даху.

Своєю чергою, голова комісії Олександр Зінчук зауважив, що хотів би заслухати головного лікаря, який, мовляв, ігнорує комісію.

Так, йому хотіли поставити запитання щодо вирощування коноплі у закладі тощо. Зі слів заступника, головний лікар не зміг прибути на засідання через стан здоров’я.

«Якби Тарковський був живий, йому треба було знімати «Сталкер» у вашій лікарні, тому що лікарня доведена до ручки», - зауважив Олександр Зінчук.

Член комісії Михайло Бегаль зазначив, що заклад активно працює і перевищує план ліжкоднів. Так, на 360 ліжках лікуються 408 пацієнтів.

Члени комісії погодилися, що проблема зі станом дахів у психлікарні є стратегічною, тож підтримали пропозицію вирішити порушене питання під час розподілу коштів перевиконання обласного бюджету. Водночас під час наступного засідання комісії планують заслухати головного лікаря психіатричної лікарні про стан справ у закладі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це точно людей годують пісною кашею , морквою тертою капустою квашеним кабачком люди сидять в клітках ті клітки розвалені діти в руїнах і ще мій котик їсть краще.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні