Розпочнеться біла смуга: астрологи назвали чотирьох щасливчиків тижня

0
Розпочнеться біла смуга: астрологи назвали чотирьох щасливчиків тижня
Наступного тижня знаки Зодіаку очікують нові враження, досягнення та звершення. В той же час для когось з них тиждень не обіцяє бути легким.

Про це пише Апостроф.

Діва

Все, що ви робите, буде проходити гладко і успішно. Джерело енергії спонукає Дів відкрито висловлюватися на новому тижні. Ви повинні чітко повідомити про свої особисті потреби та бажання, проте готовим сказати «ні» тому, чого ви не хочете. Робіть все, що вважаєте за потрібне.

Стрілець

Енергія Стрільців нового тижня повна та сильна. Одягнуть сукню, яку хотіли лише для особливого випадку, ви тепер отримуватимете численні компліменти. Стрільцям рекомендується дозволити своїм творчим сторонам взяти верх. Дозвольте людям дивуватися вашими новаторськими ідеями.

Водолій

Знайдіть спосіб сказати «ні», коли хтось просить вас зробити те, що ви не хочете робити. Подумайте про своє майбутнє через три-п'ять років. Рухатися вперед буде легше, якщо у вас буде чіткий напрямок. Визначте свої довгострокові цілі.

Лев

Дозвольте своїй інтуїції підказати вам, куди рухатися далі. Якщо Ви діятимете швидко, то зможете змінити ваше життя на краще. Зірки також рекомендують зосередитися на самовдосконаленні. Відвідайте тренажерний зал, щоб схуднути, або почитайте книгу, щоб покращити свої знання в певній галузі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні