У морі зіткнулися кораблі із зерном з України та рф

0
У морі зіткнулися кораблі із зерном з України та рф
УМармуровому морі зіткнулися два суховантажні машини, які везли зерно з України та росії в рамках роботи морського коридору. У корабля, який йшов з України, серйозно пошкоджено палубу.

Про це повідомляє Генеральне управління берегової охорони Туреччини та Marine Traffic, пише Телеграф.

Зіткнення сталося біля берегів турецького острова Мармар.

Так, судно Haje Halimeh під прапором Панами вийшло з порту в Ізмаїлі та везло зерно до іспанської Валенсії. А корабель Asomatos під прапором Коморських Островів вийшов з порту Кавказ (Краснодарський край росії) і прямував до Ізраїлю (за різними даними в місто Ашдод або Хайфу).

Два суховантажні судна зіткнулися біля берегів турецького острова Мармара й у них серйозні пошкодження. На фото видно, що у судна, яке йшло з України, величезна наскрізна дірка у палубі.

"Судам було завдано матеріальних збитків, під час перевірок не було виявлено людських жертв, травм чи забруднення навколишнього середовища", — наводить повідомлення Kalem.

Через що саме зіткнулися кораблі та хто в цьому винен наразі не відомо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні