На війні загинули шестеро волинян. ФОТО

0
На війні загинули шестеро волинян. ФОТО
У Володимирську громаду надійшла чергова сумна звістка з війни - загинув Герой Сергій Циба.

Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Володимирчанин Сергій Циба загинув у зоні ведення бойових дій на Харківщині. Життя штаб-сержанта обірвалось на 36-му році життя.



На війні загинули четверо захисників із Луцька.

Про це в телеграмі повідомляє міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Войтович Вадим Анатолійович, 17.09.1980 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду гранатометника 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 106 механізованого батальйону.
Рядовий Войтович Вадим Анатолійович, загинув 19.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Гайдук Олександр Олександрович, 06.02.1994 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти 2 механізованого батальйону.
Старший солдат Гайдук Олександр Олександрович загинув 29.03.2022 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області.

Лучанин Маєвський Олександр Володимирович 06.08.1985 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду сапера інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону.
Солдат Маєвський Олександр Володимирович, загинув 21.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вільшанка Харківської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Пустовіт Антон Сергійович 20.08.1993 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду навідника 1 кулеметного відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки.
Матрос Пустовіт Антон Сергійович, загинув 19.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Левадне Запорізької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

У війні з російськими окупантами загинув 48-річний військовий, мешканець Берестечківської громади - Зуб В’ячеслав Олексійович.

Про це повідомляє Берестечківська міська територіальна громада.

Командир машини першого механізованого відділення, старший сержант В’ячеслав Олексійович житель села Іванівка загинув під час виконання ойового завдання поблизу с. Діброва Сєверодонецького району Донецької області.

«З великим сумом співчуваємо рідним та близьким. Сумуємо разом з Вами в тяжку годину скорботи та складаємо шану загиблому Герою. Нехай його душа знайде вічний спокій, а пам'ять про нього залишиться назавжди в наших серцях. Вічна пам’ять і слава Герою!», - висловлюють співчуття на сторінці громади.

Про час, дату та місце зустрічі Героя-захисника повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні