Лукашенка, який перестав виходити до людей, привезли до клініки під Мінськом, - ЗМІ

1
Лукашенка, який перестав виходити до людей, привезли до клініки під Мінськом, - ЗМІ
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вже кілька днів не з'являвся на публіці, однак 13 травня з'явилася інформація, що диктатора привезли в президентську клініку під Мінськом. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "МотолькоПомоги".

"Сьогодні в районі 19:00 Лукашенко приїхав у "Республіканський клінічний медичний центр" УДП РБ, що розташований на березі водосховища Дрозди", - йдеться в повідомленні.

"Приблизно годину тому кортеж у супроводі "стріли" в'їхав на територію "лечкомісії" - медичного центру Управління справами Лукашенка в Ждановичах", - ідеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що в той момент під'їзди до лікарні були перекриті. Уздовж доріг, що ведуть до неї, виставили силовиків.

Після проїзду кортежу Лукашенка проїзди знову відкрили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здохни, тварина, НАРЕШТІ, і пуйла поклич!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні