У Харкові під час лікування помер військовий з Волині. ФОТО

0
У Харкові під час лікування помер військовий з Волині. ФОТО
Помер воїн, житель села Гор’янівка Олицької громади Луцького району, механік-водій відділення артилерійської розвідки Микола Миколайович Берегович, повідомили в Олицькій громаді.

48-річий Микола з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну захищав рідну землю від окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Помер захисник 18 січня 2023 року, в результаті поліорганної недостатності, ішемії внутрішніх органів, розшарування грудної та черевної аорти, в місті Харків. Смерть рядового настала під час лікування в стаціонарі.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», - написали у громаді.

Про час та місце поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні