Астролог назвав області України, яким загрожують масові обстріли

0
Астролог назвав області України, яким загрожують масові обстріли
Астрологиня Наталія Власенко розповіла, над якими областями України нависла небезпека. За її словами, там триватимуть обстріли, пише УНІАН.

Експерт додала, що можлива непередбачена ситуація на сході України. При цьому військовий сектор захисту буде сильним, але навіть попри це, обстріли продовжаться.

«У лютому дуже сильним буде військовий сектор захисту, наша армія поліпшить свої позиції, але обстріли можуть бути. Російська армія буде зазнавати труднощів, шукати нові методи у вирішенні військових завдань», - сказала астрологиня.

Вона додала, що загроза нависла над низкою областей, серед яких є і Київська область.

«Зараз під ударом центральні області і Західна Україна. Найближчим часом тенденція може змінитися. Ближче до зими, поступово, погіршується ситуація з Сумською, Чернігівською, Донецькою та Київською областями», - уточнила
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні