Морози повертаються: якою буде погода на Волині на Різдво

0
4
Морози повертаються: якою буде погода на Волині на Різдво
На Волині під час різдвяних свят, особливо 7, 8 та 9 січня очікується морозна погода без опадів у зв'язку з проходженням на території області холодного атмосферного фронту.

Про це пише Суспільне.

Черговий синоптик обласного центру гідрометеорології Василь Климюк розповів, що 7 січня в області та Луцьку буде хмарна погода з проясненнями, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вдень на Волині очікується від чотирьох градусів морозу до одного градуса тепла, в Луцьку – від одного до трьох градусів морозу.

«7 січня ми будемо під впливом антициклону зі Сходу. З 8 січня в області буде переважно без опадів, нічна температура коливатиметься від п'яти до 10 градусів морозу, денна – від нуля до п'яти градусів морозу», – зазначив синоптик.

Такою ж буде погода і на вихідні 8 та 9 січня: хмарна погода та мороз, проте вночі очікується невеликий сніг.

«Традиційно вже на Новий рік у нас бувають «новорічні» дощі і тепліша температура. Вже на різдвяні свята погода морозна і настає більш зимова погода. І минулого року, і два роки тому погода була аналогічною», – додав Василь Климюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні