«Спасибі, що хоч лапи не відрізали»: у ветклініці Києва випадково простерилізували собаку. ФОТО

0
-6
«Спасибі, що хоч лапи не відрізали»: у ветклініці Києва випадково простерилізували собаку. ФОТО
У Києві чоловік відвіз здорову собаку у ветеринарну клініку на грумінг, після чого отримав смс, що «собака прооперована».

Про це повідомив господар собаки на своїй сторінці у фейсбук.

«Сталося це сьогодні з моїм собакою Альбою, яку банально відвезли помити і підстригти в ветеринарну клініку «Здоров'я Тварин», яку очолює Іван Стойков. Клініка в загальному вважалася однією з кращих в Києві. З якоїсь нікому незрозумілої причини крім грумінгу ветклініка зробила собаці, яка нещодавно народила цуценят і у якій ще є молоко, операцію під загальним наркозом по стерелізації. Сказати, що це треш, напевно не сказати нічого», - написав Максим.

Чоловік зазначив, що йому прийшло смс-повідомлення від клініки, в якому написали, що собаку вже прооперували. Також, після приїзду чоловіка, працівники почали виправдовуватися, що переплутали якісь записи, але пізніше зізналися, що просто переплутали.

«Але сама ситуація просто парадоксальна - ви можете привезти абсолютно здорову тварину до тих, хто повинен про них піклуватися, а віддадуть вам тварину зі зробленою помилково операцією. Спасибі, що хоч лапи не відрізали», - зазначив господар.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні