--> На Львівській вже 10 рік обвалюється дах багатоквартирного будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівській вже 10 рік обвалюється дах багатоквартирного будинку

1
2
На Львівській вже 10 рік обвалюється дах багатоквартирного будинку
В одному з багатоквартирних будинків Луцька обвалюється дах. Люди живуть із проблемою вже 10 років. Наразі ситуація критична, адже після танення снігу вода топить квартири.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», пише Конкурент.

Мешканці будинку №63, що на Львівській у Луцьку, мають великі проблеми із покрівлею багатоповерхівки. Уже кілька років тут протікає дах, наслідки відчули на собі мешканці квартир, які розташовані на 5-му поверсі.

Люди розповідають, що постійно змушені робити ремонт та боротися із пліснявою.

У житлово-комунальному підприємстві №2, яке обслуговує цей будинок, про проблему знають. Ба більше: переконують мешканців розпочати ремонт. Людям пропонували капітальний ремонт даху на умовах співфінансування: 70 % компенсує міська рада, а 30 % оплачують мешканці. Однак люди відмовилися.

«Я сама в цьому будинку разів зо три проводила збори суто з приводу покрівлі. Але там контингент людей, які поводяться агресивно. Переконують сусідів не здавати грошей на ремонт, мовляв, хай валиться, тоді поремонтують безплатно. Але безплатного на сьогодні не може бути, хай як люди цього хочуть. Цього року співфінансування – 60 на 40, уже менш вигідне. Ця програма діятиме до 2024 року, і там будуть ще гірші умови. І якщо люди не вскочать, так би мовити, в останній вагон, можуть лишитися взагалі ні з чим», –зазначила в. о. директора ЖКП №2 Ольга Дворська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оті ЖЕК це чорна діра, гроші на утримання беруть ( і чималі), нічого не роблять , доводять будинок до аварійного стану, і управи на тих гадів немає! Нехочете обслуговувати будинок, відпустіть-нехай люди ОСББ створять, так ні зубами за будинки тримаються, щоб на дурняк гроші отримувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні