Який одяг вибрати для туристичних новорічних свят?*

0
-2
Який одяг вибрати для туристичних новорічних свят?*
Зовсім скоро розпочнеться сезон новорічних свят. Це традиційні застілля, посиденьки з родичами, смачні домашні страви – тобто ми багато їмо і мало рухаємося. Але дієтологи та лікарі в один голос стверджують, що взимку нам, навпаки, необхідно більше фізичної активності, щоб не захворіти і почуватися бадьорими. Разом із магазином мілітарі та аутдор-одягу «Мілітарка» розбираємося, як вдягатися, щоб зимові розваги пройшли вдало.

На ковзанку, в ліс чи на прогулянку

В залежності від того, куди ви збираєтеся, ваш комплект одягу буде змінюватися.

• Якщо ви збираєтеся активно бігати і стрибати, вам краще вибрати одяг SoftShell. Його можна назвати 3 в 1 – коли утеплювач, вологостійкий та вітрозахисний шари поєднані в єдине ціле. Софтшелл швидко відводить піт від тіла, в ньому не холодно і не спекотно.
• На ковзанці чи на лижній тропі вас врятує одяг з флісу – кофти, шапки, рукавички, шарфи. Фліс дуже легкий і при цьому теплий, приємний на дотик. Він майже не промокає і залишається сухим під снігопадом.
• Йдете в ліс? Обирайте куртки та штани із маркуванням Rip-stop. Це означає армування тканин міцною ниткою, що унеможливлює розриви чи порізи, так що ви не зачепитеся за гілку чи колючку і не зіпсуєте одяг.
• Повільно гуляєте чи зустрічаєте свято під ялинкою на площі – не обійтися без термобілизни. Ви можете обрати одразу комплект чи окремо верх і низ. Термобілизна виготовляється із різних матеріалів, обирайте в залежності від температури назовні – бавовна, поліестер, шерсть. Термобілизна не заважає під одягом, майже непомітна і при цьому добре гріє, навіть якщо ви довго знаходитеся на місці.

У магазині «Мілітарка» - https://militarka.com.ua/odezhda.html - ви знайдете весь потрібний вам для зимової активності одяг, який доставлять у будь-який куточок України.

Тепло, зручно, вільно

Варто також звертати увагу на матеріал, який використовується при пошитті.

• Шерсть. Добре зберігає тепло, але часто колюча на дотик, вимагає дбайливого догляду.
• Бавовна. М’яка до тіла, гіпоалергенна, легко переться. Мінус – вона повільно сохне, тому частіше використовується для верхнього шару або поєднується з поліестером.
• Акрил. Це замінник шерсті. Він легший, простіший в догляді, але не такий теплий.
• Фліс. Оптимальний вибір для зими, який майже витіснив шерсть із спортивних та туристичних гардеробів.

Також часто використовуються добавки еластану, спандексу, поліаміду. Вони збільшують міцність, не дають тканинам м’ятися або сідати при пранні.



А якщо нема снігу?

Останнім часом зими не радують снігопадами. Але навіть так можна знайти для себе безліч активностей. Як правило, навіть при плюсових температурах працюють відкриті або закриті ковзанки. Похід у зимовий ліс прекрасний за будь-якої погоди. Прогулянки святково прикрашеним містом також підвищать ваш настрій. Можна пошукати також організовані групи – пізнавальні екскурсії, спортивні змаганні та тренування тощо.
Як бачите, не обов’язково всі свята провести вдома на дивані. Виходьте на свіже повітря, рухайтеся, і новий рік ви зустрінете здоровим та без зайвих кілограмів. А «Мілітарка» допоможе вам у цьому.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні