Тихановська заявила про бажання поговорити з Путіним

1
-4
Тихановська заявила про бажання поговорити з Путіним
Опозиціонерка вважає, що хоч російський президент і підтримав Лукашенка на початку протестів, зараз Кремль зайняв вичікувальну позицію.

Інформує Кореспондент.

Глава опозиції Білорусі Світлана Тихановська заявила, що хотіла б зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це вона заявила в інтерв'ю Радіо Свобода, яке було опубліковано в суботу, 28 листопада.

"Ми хотіли б викласти свою точку зору, хотіли б почути позицію Росії щодо білоруського питання. Ми - сусіди. І ми будемо продовжувати наші взаємини в майбутньому. Хотілося б поспілкуватися. І білоруси цього дуже чекають. Не підтримки режиму (Лукашенка - ред.), а висловлювання про білорусів, про наше бажання будувати наше майбутнє всім разом, а не зусиллями однієї людини", - зазначила Тихановська.

За її словами, білоруси побачили, що Кремль активно "підтримував режим Лукашенка".

"І, як ми бачимо, тоді підтримала Росія режим. Але зараз якийсь процес вичікування, очікування", - зазначила опозиціонерка, додавши, що активної підтримки з боку Росії зараз немає.

Нагадаємо, Тихановська напередодні повідомила, що збиралася в Україну ще в цьому році, але відклала візит. Також її запросили в США до Байдена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась шалава , щось хоче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні