Соняшникова олія буде дорожчати

3
-4
Соняшникова олія буде дорожчати
Урожай соняшника в Україні в цьому році складе 14,3-14,5 млн т. Середня врожайність олійної культури очікується на рівні 2,15 т/га.

Експорт соняшнику прогнозується на рівні 125 тис. т, бо більшість врожаю традиційно піде на переробку. Водночас експорт соняшникової олії впаде на 1 млн. т порівняно з минулим роком. Становитиме 5,35 млн. т, передає AgroPortal.

Вартість тонни олії перетнула межу в $1000. Потім ціна відскочила вниз, минулого тижня знову піднялася. Відповідно, це впливає на закупівельні ціни соняшнику. Експортні ціни коливаються в межах 450-460 $/т. На внутрішньому ринку минулого тижня ціни зросли на 3,5%, до 12700-13200 грн/т.

Експерти прогнозують, що до Нового року вартість соняшника буде рости. Дорожчатимуть і соєві боби. Відповідно соняшникова та соєва олії подорожчають. Також, очікують зменшення виробництва пальмового масла.

На вартість рослинних масел також впливатиме повернення до жорстких обмежень, через значне збільшення кількості хворих на коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пенсіїї і зарплати,теж будуть рости?
Відповісти
виключно тільки для борзого "слуги" з депутатами підслужниками...а народ- цеж бид.о"пани" і зарплат і пенсій їм не треба...тільки роботу давай.
Відповісти
КЛОУН КАРАНТИНОМ ВІДВОЛІКАЄ УВАГУ ВІД ТРИКРАТНОГО ПОГРАБУВАННЯ ПЕНСІЙ В ПЕНСІОНЕРІВ! скажіть а бандерівці стусенятівці чи то опежопівці медветчатівці повернуть нам реально трикратнообкраденні клятими жидами парашенком-зельцманом ПЕНСІЇ і заощадження ощадбанку УРСР? ЩО-о-о? НІ? ТОДІ ВИ ВСІ СРАНІ бендеро-опежопскі поцріоти КРАДУЩІ ПЕНСІЇ І ЗАОЩАДЖЕННЯ ідіть в ХУЙ ДО ПЕКЛА!!! В АДУ ВАМ МІСЦЕ УГОТОВАНЕ! ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні