Американський рок-гурт відіграв концерт в «космічних» кулях від Covid-19. ВІДЕО

0
9
Американський рок-гурт відіграв концерт в «космічних» кулях від Covid-19. ВІДЕО
Американський рок-гурт The Flaming Lips зіграв в Оклахомі концерт, на якому і музиканти, і фанати перебували у надувних кулях, що унеможливлювали передачу Covid-19.

Ідея такого концерту народилася з ескізу, намальованого фронтменом колективу Вейном Койном у перші дні пандемії, повідомляє CNN.

"У 2019 році я зробив невеликий малюнок, де виступає The Flaming Lips. На ньому я був єдиною людиною у "космічній" кулі, а всі інші просто нормальні. Потім я зробив ще один малюнок із виступом у 2020 році. Сценарій — такий самий, але в кулях і я, і всі інші. Мені сподобалося, як це виглядало. Ти можеш бути схвильований, можеш кричати скільки хочеш, але просто не можеш заразити людину поруч", — сказав Койн.



Група попросила обмежену кількість (біля 100 осіб) шанувальників прийти на концерт заздалегідь, де їм видали "бульбашки".

Подібний концерт в Оклахомі був не першим для гурту. The Flaming Lips виступили так само на шоу Стівена Кольбера у травні, де було близько 30 глядачів у залі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні