У Пакистані заборонили TikTok

0
-7
У Пакистані заборонили TikTok
9 жовтня Пакистан заблокував китайський додаток TikTok через відсутність можливості відфільтрувати «аморальний і непристойний» контент. Про це повідомляє Управління телекомунікацій Пакистану.

Повідомляє Бабель.

«З огляду на кількості скарг з боку різних верств суспільства на аморальний або непристойний контент в додатку для обміну відео TikTok, Управління телекомунікацій Пакистану випустило розпорядження з блокування програми», — зазначили в Управлінні.

Зазначається, що TikTok інформували про те, що регулятор відкритий для співпраці і буде переглядати своє рішення, якщо зʼявиться механізм для модерації «протизаконного» контенту. Проте від додатку не було жодної реакції.

Раніше Пакистан заблокував додатки для знайомств Tinder
Пакистан заблокував додаток для знайомств Tinder через «аморальну поведінку»
, Grindr і три інші за недотримання місцевих законів. Представники влади пояснили, що додатки поширюють «аморальний контент».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні