У Луцьку автівка “Нової Пошти” заблокувала тротуар біля реабілітаційного центру

0
8
 У Луцьку автівка “Нової Пошти” заблокувала тротуар біля реабілітаційного центру
Як стало відомо, у Луцьку автівка “Нової Пошти” заблокувала тротуар. Про це повідомила волинянка Тетяна Дацишина у соцмережі Інстаграм, надавши відповідний відеоматеріал.

До слова, інцидент стався поблизу Комунального Закладу загальної середньої освіти “Луцький інституційний ліцей №8 Луцької міської ради”, де навчаються особливі діти, які потребують особливої уваги і особливих умов.

До слова, для дітей з вадами фізичного чи розумового розвитку у стінах КЗ “Луцький інституційний ліцей №8 Луцької міської ради” функціонує навчально-реабілітаційний центр.

“Повністю закритий тротуар. Школа №8. На зупинку їдуть особливі дітки. І авто “Нової Пошти” по своїх справах” – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні