Біля поліції у Луцьку відбувся мітинг. ФОТО

2
1
Біля поліції у Луцьку відбувся мітинг. ФОТО

У Луцьку долучилися до всеукраїнської акції «Захист України – не злочин».

Окрім Луцька та Києва, аналогічні акції солідарності та підтримки відбуваються відразу у 20-ти інших містах України, серед них: Харків, Черкаси, Вінниця, Житомир, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Полтава, Одеса, Рівне та інші.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, що 27 серпня Ілля Кива повідомив, що на трасі Київ – Харків невідомі розстріляли автобус із членами організації «Патріоти – За життя». Спочатку політик заявляв про загиблих і викрадену людину, а потім спростував свої слова про жертви.

Натомість переконував, що у нападі постраждало четверо осіб. За твердженням нардепа, нападниками були члени «Національного корпусу» і полку «Азов». Згодом поліція зробила заяву, що постраждало двоє членів організації «Патріоти – За життя».

У Нацкорпусі ж заявили, що ні вони, ні полк «Азов» не мають стосунку до обстрілу автобуса.

Невдовзі після інциденту 14 хлопців затримали у Красноградському районі Харківської області. Їм оголосили про підозру за хуліганство і організований замах на вбивство членів організації «Патріоти – За життя», взявши під варту на 60 діб без альтернативи застави.

На мирну акцію протесту у Луцьку прийшло приблизно пів сотні людей із Нацдружин, Нацкорпусу, Самооборони та навіть декілька місцевих депутатів. Приїхали також учасники із міста Ковель.

Учасники акції передали відповідне звернення заступнику начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергію Козаку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
доброго - вони цим не зробили, підривають авторитет поліції, а самі - нічого не варті, принаймні - більшість з тих хто палив там фаєри, за які - могли б і хуліганку дати...
Відповісти
Напад на політичних опонентів це не партіотизм, це злочин.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні