У Росії продають унікальний «Запорожець» за чверть мільйона

1
-1
У Росії продають унікальний «Запорожець» за чверть мільйона
Конкретний екземпляр б/у ЗАЗ-968М виставили на продаж у Росії за ціною 250 тис. рублів або 89 тис. грн (3500 доларів). Автомобіль у відмінному стані.

Про це повідомляє UAZMI.

Багато чи мало 3,5 тисячі доларів за старий Запорожець? Відверто кажучи, ціна нескромна. Однак без перебільшення цей екземпляр – у колекційному стані. Цьому сприяє пробіг всього 211 км та 27 років гаражного зберігання.

Ще з цікавого – цей старий ЗАЗ один з останніх автомобілів конкретної моделі. А в комплекті – оригінальна інструкція та навіть сервісна книжка. На додаток – запасне колесо і впізнаваний бежевий колір кузова.

Стан салону цього Запорожця, судячи з фото, дуже гарний. Звісно, при 211 пройдених км і дбайливому гаражному зберіганні очікувати іншого не доводилося.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову росія... Кругом росія. З кожною дірки хтось щось розповідає про росію. Для чого ви постійно нагадуєте про неї і виносите це питання на передній план? Нам абсолютно все одно що вони продають, їдять, співають, з ким вступають в статеві зносини и т.д.
Розкажіть нам будь ласка що там у Туреччині, Словаччині, Польщі, Угорщині, Грузії і інших дружніх країнах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні