На Тайвані підтвердили першу смерть від коронавірусу

0
5
На Тайвані підтвердили першу смерть від коронавірусу
Влада Тайваня підтвердила першу смерть від коронавірусу на території країни.

Про це пише Українська правда.

Деталі: Жертвою коронавируса став 60-річний чоловік. За даними МОЗ Тайваню, загиблий хворів на гепатит В і діабетом. Поїздок за кордон у нього не було.

Крім того, на Тайвані виявлено ще один випадок зараження вірусом - у чоловіка у віці 50 років, який в даний час не має симптомів захворювання.

Загальна кількість підтверджених випадків інфікування на острові сягнула 20.

Раніше смерті від коронавірусу було зафіксовано у Гонконзі, на Філіппінах, в Японії та у Франції.

За повідомленням влади Китаю, кількість випадків захворювання коронавірусом в країні сягнуло 68 500, кількість загиблих зросла до 1 665 осіб.

При цьому у провінції Хубей заявили про зниження кількості випадків інфікування другий день поспіль (1843 нових випадків проти 2420 днем ​​раніше) та 139 смертельних випадках.

Разом з тим Міністерство охорони здоров'я, праці та соціального забезпечення Японії заявило про виявлення ще 6 випадків зараження коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess. Таким чином загальна кількість випадків зараження в Японії сягнула 412, з яких 356 - на Diamond Princess.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні