У центрі Луцька вчителі влаштували запальні танці. ФОТО. ВІДЕО

0
3
У центрі Луцька вчителі влаштували запальні танці. ФОТО. ВІДЕО
У центрі Луцька молоді педагоги влаштували запальні танці.

Флешмоб, у якому взяли участь понад сотня луцьких вчителів, відбувся у п'ятницю, 4 жовтня, напередодні професійного свята педагогів на Театральному майдані обласного центру, повідомляє ІА «Волинські новини».

Так, освітяни, які щойно почали працювати, вирішили розпочати святкування Дня вчителя із запального танцю, який влаштували у самому центрі міста.

Участь у флешмобі взяли педагоги з усіх шкіл Луцька. Вікових обмежень не було.

Усього танцювали понад 100 педагогів.



«Цей флешмоб, а саме танець у білому, ми готували із допомогою хореографів з Палацу учнівської молоді міста Луцька. Танцювали виключно новопризначені педагоги, серед яких як вчителі-організатори, так і «предметники». Протягом двох тижнів ми збиралися на репетиції. При постановці танцю робили все для того, аби рухи виглядали енергійно та сучасно», - зазначив педагог-організатор Комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 Луцької міської ради Волинської області» Анатолій Мартовицький, який також взяв участь у заході.

Натомість, начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко розповіла, що цього року, відзначаючи професійне свято, освітяни вирішили дещо відійти від традиційних академічних урочистостей:

«Цьогоріч, організовуючи урочистості до Дня вчителя, роздумували, яким чином підтримати тих, хто вперше переступив поріг закладу освіти. У ході процесу ми зрозуміли, що традиційна академічна зустріч буде нецікавою. Ми побачили, що новопризначені педагоги – це люди, які люблять драйв, танці, вміють рухатися й хочуть це показати. Навіть якщо й не всі мають приналежність до хореографічних колективів, то на дискотеки молодь ходить. То сьогодні, власне, виконанням танцю від наших молодих вчителів, розпочали уросте дійство з нагоди дні працівників освіти», - резюмувала головна освітянка міста.

Після танцювального флешмобу усіх педагогів запросили на урочистості у Волинському обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, під час яких відзначатимуть і нагороджуватимуть найкращих представників галузі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні