В Атлантичному океані зникло судно з українцями на борту

0
-5
В Атлантичному океані зникло судно з українцями на борту
В Атлантичному океані неподалік Мартиніки зникло судно Bourbon Rhode, на борту якого в складі екіпажу перебували українці.

Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич, пише "УНІАН".

"26 вересня 2019 року в Атлантичному океані на відстані близько 1200 морських миль від Мартиніки (заморський департамент Франції) внаслідок шторму зникло судно Bourbon Rhode, серед членів екіпажу якого були громадяни України", - зазначив дипломат.

За його словами, пошукову операцію проводить французький морський рятувально-координаційний центр Maritime Rescue and Coordination Centrе Fort De France (MRCC).

"Департамент консульської служби підтримує оперативний зв’язок з представником судновласника та регіональним центром MRCC. Консул України у Франції встановив зв’язок з офісом компанії судновласника", - додав Кирилич.

Як повідомляє "УП", на судні знаходиться біля десятка українців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні