У соцмережах лучани назвали вулиці, де найбільший сморід

0
3
У соцмережах лучани назвали вулиці, де найбільший сморід
У соціальних мережах лучани назвали список вулиць, де найбільше смердить у місті.

Назви вулиць жителі обласного центру Волині написали під новиною інтернет-видання "Волинь24".

За словами лучан, окрім названих Луцькою міською радою вулиць, неприємний запах поширюється і на центральних вулицях міста.

Користувачі соцмереж стверджують, що неприємно пахне на вулицях Франка, Ветеранів, Гулака-Артемовського, Клима Савура, Офіцерській, Бенделіані, Дубнівській, Рівненській, проспектах Волі та Соборності.

Нагадаємо, Луцька міська рада повідомила, що повідомлення про сморід надходять від мешканців вулиць Львівська, Баранова, Станіславського, Гнідавська, садівничий масив "Світанок", Степова, Трутовського, Миру, Путінцева, Озерецька, Дружби Народів, Шота Руставелі та досягає вулиць Володимирської і Ковельської за сприятливих атмосферно-кліматичних факторів.

Посадовці запевняють, що неприємно пахне переважно в південно-західному районі міста. Поодинокі звернення надходять з центрального та інших районів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Пересуватися в протигазі – не смішно», – волинський громадський діяч про сморід у Луцьку

До слова, в суботу, 6 липня, у Луцьку, в центрі міста, відбудеться мирна загальноміська акція батьків та дітей "За чисте повітря". До того ж, лучанка збирала підписи за проведення громадських слухань щодо проблеми смороду в місті.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні