У Луцьку мітингуватимуть проти смороду в місті

2
3
У Луцьку мітингуватимуть проти смороду в місті
6 липня у Луцьку, в центрі міста, відбудеться мирна загальноміська акція батьків та дітей “За чисте повітря”.

Про це повідомив у “Фейсбуці” Володимир Редкач.

"Ми, як лучани прийдемо на Театральний Майдан Луцька в наступну суботу, 6 липня, о 10.00 годині разом із своїми дітьми, сказати голосно та креативно, що лучани і наші діти, хочуть дихати чистим повітрям в прекрасному українському місті Луцьку", – повідомляють організатори.

"Ми будемо робити ці акції до тих пір, поки в Луцьку не з’явиться чисте повітря. Ми не перекриваємо дороги, бо не хочемо перешкоджати нормальному життю жителів і гостей міста. Ми не кличимо нікого з представників влади, бо в цій ситуації задіяні і міська і районна рада, а ми, як громада, не маємо вказувати, кому саме вирішувати це питання і як", – йдеться у повідомленні.

Під час акції не буде політики і не шукатимуть винних. Єдина мета – привернути максимум уваги тих, хто може це питання вирішити, і хто має відповідні повноваження.

"Ми не будемо вчиняти жодних протиправних дій, які б могли зашкодити іміджу нашого міста, особисто людям чи посадовцям, бо в них також є свої сім'ї та діти. Нам як лучанам, відповідальниим батькам за життя наших дітей, потрібен лише результат – чисте повітря в Луцьку", – акцентують організатори.

Акція має на меті привернути максимальну увагу громади Луцька та представників місцевої влади до кризової ситуації шкідливих запахів в місті.

Також, лучани в рамках акції збиратимуть підписи звернення до екологічної служби.

Лучан закликають доєднатися до акції, щоб разом вплинути на вирішення проблеми та привернути увагу тих, кого це стосується.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обов'язково прийдемо!
Відповісти
Треба проти "укропчику" який заседівся в міській раді мітингувати ,від цього багато проблем
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні