--> Коли і де у Луцьку будуть говорити про сморід в місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли і де у Луцьку будуть говорити про сморід в місті

1
0
Коли і де у Луцьку будуть говорити про сморід в місті
У Луцьку відкрито говоритимуть про сморід в місті.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, за результатами проведеного лабораторного дослідження якості атмосферного повітря в Луцьку встановили, що перевищення вмісту аміаку становить від 2,3 до 22,6 рази, сірководню від 2 до 10,5 разів, оцтової кислоти від 1,1 до 2,6 рази. Найбільші перевищення на межі санітарно-захисної зони полів фільтрації.

Зокрема, у вівторок, 23 липня, о 18.00 годині в Палаці культури міста Луцька відбудуться громадські слухання з розгляду питання про вжитті заходи Луцькою міською радою для вирішення екологічної проблеми із поширенням смороду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Викидні та астма: розповіли, чим загрожує лучанам сморід в місті

До участі в громадських слуханнях запрошують представники Державної екологічної інспекції у Волинській області, головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, управління екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації, керівники ПрАТ "Гнідавський цукровий завод" та ТзОВ "Біопаливно-енергетична компанія", а також активісти ініціативної групи "За чисте повітря".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А простих лучан,що боїтесь послухати? Боїтесь! А ті,що написані,які мають "вирішити" питання смороду,то їхня зустріч по простому називається ППР-посиділи,попизділи і розійшлись!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні