Родині волинянки, яку вбила блискавка, просять виділити з обласного бюджету кошти

0
-1
Родині волинянки, яку вбила блискавка, просять виділити з обласного бюджету кошти
Для родини волинянки, яку вбила блискавка, просять виділити з обласного бюджету 150 тисяч гривень.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики, 31 травня, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Депутат Юрій Ройко повідомив, що 28 травня трапилася жахлива трагічна подія: розрядом блискавки була вражена жителька села Мельники Шацького району. Загибла під час трагедії випасала худобу разом з чоловіком, який також отримав численні опіки. Без мами залишилися троє дітей 2005, 2006 та 2011 років народження.

У будинок, в якому проживає родина, також влучила блискавка. Внаслідок пожежі приміщення постраждало і тепер непридатне до проживання. З проханням про допомогу звернулася свекруха покійної.

Депутат просив виділити родині 100-150 тисяч гривень. Члени комісії вирішили, що підготують відповідне колективне звернення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні