Що за 3 мільйони зроблять на перехресті в центрі Луцька

1
-3
Що за 3 мільйони зроблять на перехресті в центрі Луцька
Розповіли, що на перехресті вулиць Набережної та Ківерцівської у Луцьку зроблять за три мільйони гривень.

Про це стало відомо у середу, 29 травня, на засідання червгої 57-ї сесії Луцької міської ради.

Зокрема, директор житлово-комунального господарства Луцькради Юрій Крась розповів, що на ремонт вулиці Набережної оголошували два тендери: один – на три мільйони, другий – на близько двох. Так, перший пройшов, втім другий – не відбувся.

«Ділили дорогу на дві частини для того, щоб швидше було зробити. Ми спершу пройшлися по одному шматку, оголосили тендер, тоді по іншому», – зазначив Крась.

Депутатка Анна Мовяк поцікавилася в директора департаменту житлово-комунального господарства, що які роботи виконуватимуть на перехресті вулиць Набережної та Ківерцівської за три мільйони.

«Гроші підуть на заміну мереж: холодне постачання, заміна каналізації. Повністю буде замінена основа дорожнього покриття. Розширення перехрестя не буде», – поінформував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для незаконного будівництва підведуть воду та каналізацію за рахунок всіх лучан.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні