У Луцьку ремонтують бібліотеку за три мільйони

2
3
У Луцьку ремонтують бібліотеку за три мільйони
У Луцьку Центральну міську бібліотеку для дітей капітально ремонтують. На ремонт виділили понад три мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Луцької міськради.

Ззовні приміщення книгозбірні уже відремонтували. На стадії завершення внутрішні роботи: повністю змінюють підлогу, ремонтують стіни та встановлюють потужну вентиляцію. Роботи обіцяють завершити до 30 липня. Для потреб культурної установи закупили нові меблі та обладнання.

Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, який разом з виконувачем повноважень міського голови Григорієм Пустовітом оглянули ремонтні роботи, центральна бібліотека для дітей після ремонту буде відкрита в новому форматі. Це буде унікальний в Україні проект: бібліотека-студія з робочою назвою «ДІМ» - дорослим і малим. Тут батьки з дітьми зможуть перебувати цілими днями, адже в бібліотеці встановлять інтерактивну дошку, комп’ютерний клас, влаштують перегляд фільмів, організують театральну студію, а також студію для творчих дітей.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За ці гроші можна 2-і нові побудувати, Нє?
Відповісти
- ви підри!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні