Кому на Волині платять найбільше

1
-6
Кому на Волині платять найбільше
Повідомили, яку середню зарплату отримують на Волині.

Про це повідомляє прес-служба управління статистики у Волинській області.

Середня зарплата на Волині у грудні 2018 становила 8868 грн. Тим часом по Україні цей показник становить 10573 грн.

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій Волинської області в 2,4 раза перевищувала мінімальний рівень зарплати.

За рівнем зарплати Волинь випередила, Житомирську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Луганську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Черкаську та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у сферах виробництва автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, меблів, державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування, виробництва машин і устаткування, не віднесених до інших угруповань, фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 2,0–1,4 раза.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Волині мабуть зараз найбільше заробляють деякі працівники "Аверсу", бо таке показують... Мабуть добряче така робота оплачується, навіть повії нервово курять за кутком... :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні