Менеджерку турагентства, яка образила лучанку – звільнили

2
-2
Менеджерку турагентства, яка образила лучанку – звільнили
У Луцькому туристичному агентстві вибачились перед жінкою, яку образили, а менеджерку, яка обізвала її – звільнили з роботи.

Нагадаємо, з лучанкою трапилась неприємна історія, коли менеджер турагенства "Імперія Тур" образила її.

Про це розповіла Надія Омельчук у "Фейсбуці", після того я керівник турагенства вибачилась перед нею за свого менеджера за неналежне ставлення клієнта та повідомила, що її звільнено з роботи.

"Як і обіцяла, пишу допис №2. Це знову про історію з турагентсвом "Імперія-Тур". Хто не в темі, нагадую: сьогодні зі мною трапилася дуже неприємна історія, коли менеджер цього агентства Людмила образила мене у переписці та порадила "ходити Луцьком з трьома рублями", якщо я не можу дозволити придбати собі дорогий тур", - йдеться у дописі.

Надія Омельчук розповідає, що після того, як про цю історію написали у ЗМІ, до неї зателефонувала власниця туристичної агенції та попросила вибачення.

"Оскільки реакція від власників не забарилася, тому вважаю за доцільне написати цей пост. Я зрозуміла з телефонної розмови, що "Імперія-Тур" на туристичному ринку вже давно, а директор Тетяна Давидюк – керівник, який дбає про репутацію власної фірми (що й зовсім не дивно)", - пише лучанка, зазначаючи, що хоч ситуація, що склалася – не дуже приємна, але взаєморозуміння досягнуто.

У своєму дописі Надія Омельчук додає, що після того, як вона повідомила про прикрий випадок у групі "Теревені про Луцьк", а історію підхопили місмцеві ЗМІ, до неї зателефонувала і сама менеджерка Людмила – та, яка зовсім недавно обізвала її "жебрачкою", плакала і писала повідомлення з вибаченнями.

"Плакала, перепрошувала. По-людськи мені її шкода (оскільки в неї сімейні проблеми), але це у жодному разі на дає їй права ображати когось, а тим паче, якщо це стосується дитини. Жінка сказала, що висновки вона зробила на все життя. Сьогодні увечері з роботи її було звільнено", - зазначає Надія Омельчук, натомість, розповідає, що керівник турагенства – коректна, вихована, позитивна людина.

"Ми довго спілкувалися, вона кілька разів перепросила за свого менеджера. Справді видно, що людина дуже переймається за свою агенцію.

Як компенсацію мені було запропоновано сертифікат на суму 100 у.о,, який можна використати на будь-яку автобусну поїздку", - розповідає клієнтка турагенції.

За словами Надії Омельчук, є й позитив у цій ситуації : "Кількість небайдужих людей, а також швидка і адекватна реакція керівництва. Це справді приємно. Бо коли я писала про Людмилу, то в жодному разі не хотіла сказати, що всі менеджери "Імперії-Тур" такі ж самі, але...

Як відомо, один негативний відгук може зруйнувати всі старання та напрацювання.

Водночас – всі ми помиляємося, і вміння визнати поразку – це перемога. Думаю, що пані Тетяна з цієї ситуації вийшла достойно (і справа зовсім не в сертифікаті, це не більше як приємний бонус за повністю зіпсований день)", – підсумовує ситуацію лучанка бажаючи всім гарних подорожей та усміхнених менеджерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слабкі вибачаються,а сильні виправляють "косяк"
Відповісти
І знову перемогли 100 у.о, в нас без Долларів нічого не рішається , прикро що в Україні якісь непорозуміння можна купити за $$$
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні