--> Український гонщик став призером ралі в Латвії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Український гонщик став призером ралі в Латвії

0
-1
Український гонщик став призером ралі в Латвії
Чемпіонати Латвії та Естонії з ралі в цьому сезоні знову стартували синхронно — гонкою, яка пройшла в містечку Алуксне, що на північному сході Латвії.

Про це інформує Автомобільна Федерація України.

Екіпаж Валерія Горбаня і Сергія Ларенса вийшов на старт з чемпіонською одиничкою на бортах. У дводенний формат гонки був вписаний проїзд десятьма спеціальними ділянками. Короткий перший день не був багатий на події, а екіпаж “Eurolamp WRT” став найкращим на обох спецділянках і закінчив день на першій позиції абсолютного заліку.

А ось наступний, основний день гонки, принесла вражаючу боротьбу за перемогу. Перший час підтвердив амбіції українсько-естонського екіпажу. На екваторі дистанції Горбань і Ларенс продовжували лідирувати, але на небезпечну відстань наблизився екіпаж норвежця Олівера Сольберга і британця Аарона Роберта Джонстона.

Друга частина фінального дня гонки пройшла в щільному протистоянні двох інтернаціональних екіпажів. На останній спецділянці в боротьбу за секунди втрутився зовнішній фактор — пробите колесо на “Mini JCW WRC” Горбаня вбило інтригу в боротьбі за перемогу.

“Срібні” нагороди і перші в сезоні залікові очки були завойовані Валерієм Горбанем і Сергієм Ларенс в запеклій боротьбі. Перемогу в гонці здобув екіпаж Олівера Сольберга.

Додамо також, наступний етап пройде 9 лютого в Латвії, в околицях міста Гульбене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні