П'яний водій отримав умовне покарання за наїзд на матір з дитиною

1
1
П'яний водій отримав умовне покарання за наїзд на матір з дитиною
20 грудня Ратнівський районний суд виніс вирок чоловіку, який у вересні збив жінку з дитиною у селищі Ратне, що на Волині.

Як вбачається з вироку, водій, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на жінку та її малолітнього сина, які рухалися проїжджою частиною у попутному напрямку.

У наслідок автопригоди, жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження, дитина також зазнала травм середнього ступеня тяжкості.

Винуватець ДТП у суді визнав свою вину, підтвердив, що дійсно був нетверезий за кермом. Аварія сталася через неуважність водія, він відволікся від керування транспортним засобом.

Суд врахував, що чоловік раніше не притягувався до відповідальності, позитивно характеризується на місці роботи, визнав свою вину та добровільно компенсував завдану шкоду потерпілим.

Суд присудив водієві 5 років умовно, з випробувальним терміном 2 роки. Разом з тим з чоловіка стягнули 150 тисяч гривень моральної компенсації та ще 65 тисяч - матеріальної.
Теги: дтп, суд, ратне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
страждають водії!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні