«Може прорізати бляхою шию»: у Луцьку – аварійна зупинка. ФОТО

0
0
«Може прорізати бляхою шию»: у Луцьку – аварійна зупинка. ФОТО
У Луцьку скаржаться на аварійну зупинку громадського транспорту, що на вулиці Дубнівській.

Про це у спільноті "Район вулиці Дубнівська в Луцьку" у "Фейсбуці" написав очільник Волинської обласної організації партії "БПП Солідарність" Іван Мирка.

"Вітер, сніг, дощ відривають від неї шматки і вони можуть травмувати людей. Та й взагалі така зупинка може вбити, прорізати бляхою шию і т.д. Особливо небезпечна вона для дітей", – йдеться у дописі.

"Звичайно, після того, як на Львівській зупинка вбила людину і ніхто не поніс покарання, годі і чекати адекватної реакції. Але хотілось би таки звернути увагу Григорія Недопада та Григорія Пустовіта, що є можливість включити її та аналогічну зупинку "Цегельний завод" в план на наступний рік та щось зробити негайно з тими бляхами, які от от і попадають на голови", – пише Мирка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні