--> Тарас Шкітер у ефірі 12 каналу розповів про створення «Доступного кінотеатру для пенсіонерів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тарас Шкітер у ефірі 12 каналу розповів про створення «Доступного кінотеатру для пенсіонерів»

0
-3
Тарас Шкітер у ефірі 12 каналу розповів про створення «Доступного кінотеатру для пенсіонерів»
Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер розповів, як з’явилася ідея створити проект "Доступний кінотеатр для пенсіонерів".

Цим він поділився у програмі "За 15 хвилин до зльоту" для 12 телеканалу, - пише ІА Конкурент.

"Коли в Луцьку не було кінотеатрів (вже не працював кінотеатр "Промінь" і ще не було "ПортСіті"), на той момент був лише один кінотеатр "АдреналінСіті", я сходив туди зі своїми батьками. Батьки після довгої перерви вперше побували в сучасному кінотеатрі. Останній раз вони були ще в старому "Промені". Я помітив, як вони були приємно здивовані. Коли я з ними спілкувався, то вони говорили, що то часу не було, то бажання, ставилися до цього не дуже серйозно, переглядали кіно по телевізору", - пояснив він.

Згодом Тарас Шкітер поділився ідеєю з колегами і після обговорень народився такий проект.

"Є багато людей похилого віку, які останній раз були в кіно дуже давно. І коли ми почали розробляти цей проект, то виявилося, що справді було дуже багато людей, які не були в сучасному кінотеатрі. Коли ми публікуємо анонс, то зала буквально заповнюється за добу", – зауважив Шкітер.

Варто нагадати, що нещодавно почав діяти проект "Доступний театр для пенсіонерів", де луцькі пенсіонери мають змогу безкоштовно відвідувати вистави у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні