На Волині збоченця облили зеленкою. ФОТО

8
9
На Волині збоченця облили зеленкою. ФОТО
У Ковелі знайшли та облили зеленкою збоченця, який розсилав свої відверті фото через соцмережі.

Про це написав Віктор Гоглєв у спільності "Я люблю Ковель" у фейсбуці.

"В Ковелі був пійманий збоченець, який розбещується з такими подібними як ВОНО! БУВ ЗАЛИТИЙ ЗЕЛЕНЬКОЮ ЗА РОСПОВСЮДЖЕННЯ СВОЇХ ЗБОЧЕНЬ", - йдеться у дописі.

Чоловік у соцмережах грає роль жінки, тому ковельчани тепер називають його Фіоною.

У коментарях зав'язалась дискусія з приводу цієї ситуації. Одні вважають, що зі збоченцями так і треба боротися, інші ж проти таких методів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото дожилися, ідеш по базарі і не здогадуєшся що поряд іде ВОНО ...Тьху..
Відповісти
має право ще і заяву написати на тих хто його облив)))) може хтось фейкову сторінку зробив. все може бути
Відповісти
Ви усіх під себе дурнів хочете прирівняти!?(( Це його життя, він не краде та не вбиває, в іншому хто це зробив- я б вас сам мочив би усюди!
Відповісти
Йобнуте стадо це ти..Не мели херні типу не вбиває не краде. В голові то в нього глючить...
Відповісти
Це ніяка не підстава і не помилка. Дійсно ця особа проживає в нашому місті. Дуже добре знаю нього і його батьків. Доречі дуже порядні і хороші люди. Що стосується хлопця, то він має повне право жити так як хоче. Любити кого хоче. А обмінюватися світлинами в мережах, навіть інтимного змісту - це звичайна буденність в наш час. Насилля з його боку не було, неповнолітні особи тут не фігурують. А те, що в сторону людини було здійснене хуліганство - це доконаний факт!
Відповісти
а яя чікнути йому як
Відповісти
знаю нього. він любить і з хлопцями і з дівчатами. як на мене хай човпеться з ким хоче , то його діло. але отак пазорити людину на весь город ше й викинули його фотку де написано імя і фамілія. він може спокойно притягати за приниження честі і гідності. а зайди тіки в інтернет , то там пошлі фотки шлють на право і на ліво , то шо будимо тепер всіх зиленькою обливати
Відповісти
Знайшов його сторінку в "соцсєтях" https://www.mamba.ru/mb728104079?sp=1#/closed то він походу шукає таких, як сам. Як ті люди, що облили його зеленькою, потрапили на нього, то загадка. Хіба що самі такі ж "збоченці", то тут ще треба подумати кого зеленькою оливати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні