Село на Волині другу добу без світла. ФОТО

0
2
Село на Волині другу добу без світла. ФОТО
У селі Вишнів на Волині через негоду люди дві доби сидять без світла.

Через сильний буревій увечері 31 липня дерева повалилися на лінії електропередач. На вулиці Незалежності у селі гілля обірвало лінію 10 тисяч вольт і люди змушені були жити у темноті, - повідомляє «Район. Любомль».

1 серпня надвечір електрики ліквідували поломку і в оселях нарешті з’явилося світло. Однак надвечір, як тільки ввімкнулося вуличне освітлення, на одній з опор посипалися іскри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два села на Волині лишились без світла

«Буквально за кілька хвилин уже горіли дроти. А стовп був схожий на феєрверк, – розповідають очевидці. – Через трохи один із дротів перегорів і впав на узбіччя дороги. Але полум’я розгорялося з новою силою. Вже й кабелі, через які інтернет поступає в хати, теж плавилися».

Приїхали електрики, вимкнули трансформатор і запевнили, що вже небезпеки немає. Разом з селянами енергетики загасили вогонь. Та станом на 11 годину 2 серпня люди продовжували чекати, коли їм увімкнуть електрику.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні