Де у Луцьку знайти прибиральницю

0
1
Де у Луцьку знайти прибиральницю
Напередодні Великодня лучани влаштовують генеральне прибирання: миють вікна, перуть штори, відсувають меблі, аби вимити старий пил, вибивають килими. Однак ця можливість є не у всіх. У той час, коли деякі вимивають свої оселі, інші не можуть вирватися з роботи. Тоді на допомогу приходять люди, які роблять це за гроші.

«Волинь24» підібрало сервіси для пошуку прибиральників у Луцьку, які вичистять помешкання за гроші.

ДОМОВА СЛУЖБА «ЧИСТИЙ ДІМ»

«Чистий дім» пропонує послуги прибиральниць, які можуть помити вікна, почистити килими та дивани, а також зробити генеральне прибирання в оселі. Також прибирають домівки й після ремонту.

Служба надає послуги з видалення написів та графіті зі стін, прибирання офісних приміщень.

ДОМОВА СЛУЖБА «ПОМАГАЙКО»

У послуги входять генеральне прибирання гаражу, офісу, квартири, будинку та сауни. Цікаво, що можна замовити прибирання в окремих кімнатах (у ванній, туалеті, кухні тощо). На сайті цієї домової служби відразу є ціни.

Приміром, прибирання квартири тут вартує 16 гривень за квадратний метр, а за прибирання ванної кімнати після ремонту тут просять 330 гривень.

КЛІНІНГОВА КОМПАНІЯ «МЕТЕОР»

У цій компанії можна скористатися послугами миття вікон, прибирання після ремонту, чистки ігрових столів, шкіряних меблів, салонів, хімчистки килимів, м’яких меблів та салону автомобіля.

Обіцяють, що прибираючи квартиру вам почистять дрібне будівельне сміття і винесуть його в контейнери; дезінфікують туалети, душові кабіни, ванни; видалять пил і помиють радіатори; видалять забруднення з горизонтальних і вертикальних поверхонь; видалять пил і відмиють плінтуси тощо.

СЕРВІСИ ДЛЯ ПОШУКУ РОБОТИ

На сайті «Work.ua» розміщено 18 резюме від прибиральниць. В анкетах можна побачити дату і місце народження, контактну інформацію, інформацію про досвід роботи, освіту, професійні навички, знання мов, додаткові відомості.

Приміром, одне з найсвіжіших резюме від Канюкіної Наталії Петрівни.

Жінці 27 років. Закінчила Луцький кооперативний коледж за спеціальністю «Оператор комп’ютерного набору». За послуги з прибирання жінка просить 3500 гривень.

Ще один популярний сервіс – «rabota.ua» пропонує 11 резюме від людей, які хочуть прибирати офіси та квартири. Тут же для резюме потрібно лише вказати ім’я, вік та досвід роботи.

Одне із найсвіжіших резюме від 38-річного Юрія, який активно шукає роботу. Чоловік працював прибиральником більше шести років.


На сайті «OLX» подано три пропозиції від людей, які хочуть прибирати помешкання лучан за гроші. Зокрема, деякі шукають роботу на неповний робочий день, інші пропонують прибрати оселю спеціально до Пасхи.


Анастасія КАЧИНА
Передрук заборонено
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні