«Шацький зять» зніме на Волині фільм про кохання

0
-4
«Шацький зять» зніме на Волині фільм про кохання
Ахмет Чакар, котрого шачани добре знають як "шацького зятя" з Туреччини (адже він є чоловіком колишньої шачанки Марії Крат), планує в наступний свій візит до озерного краю зняти фільм.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

«Фільм буде спеціально знятий для показу у фестивалях, а не з комерційною метою. Це буде короткометражний фільм, в якому розкриватимуться стосунки між громадянами різних країн, зокрема, дівчиною з України та хлопцем з Туреччини. Хочу показати, що і в нас, і в Україні є хороші люди, які заслуговують на щастя. Разом з тим у фільмі хочу показати, що українці мають свою державну мову – українську, а не російську», - розповідає Ахмет.

Для цього Ахмет створив знімальну групу з таких же молодих, завзятих і талановитих однодумців, з якою разом працюють уже тривалий час. Сюжет нового фільму поки тримає в таємниці, але каже, що в серпні, коли приїде зі знімальною групою до Шацька, планує показати на фоні стосунків двох людей чудові краєвиди Шацьких озер, а також показати Рівне, зокрема, знаменитий Тунель кохання у містечку Клевань.

Акторку для головної ролі Ахмет уже знайшов – це українка Мар’яна Кривдик.

Для додаткових ролей турецька група шукатиме акторів вже на місці, в Україні. Доопмагає в організаторських справах знімальній групі шачанин Максим Подубінський. Але щоб задумане втілилося в реальність, молодій знімальній групі потрібна підтримка небайдужих шачан та спонсорів.

«Фільм – не комерційний. Тому будемо дуже раді, коли хтось допоможе із проживанням та харчуванням знімальної групи під час зйомок в Шацьку. Аж таких бюджетних затрат фільм не потребує, але головне – розкрити чимало проблемних питань, які виникають і тут, і в нас, у Туреччині, у стосунках двох молодих людей» - ділиться планами Ахмет.

Зараз Ахмет Чакар розпочав зйомки у новому короткометражному фільмі, де грає роль одного з головних героїв. А свій фільм він обов’язково хоче перекласти українською та показати його шачанам.

Для тих, хто бажає надати допомогу в зйомках фільму, звертатися до Максима Подубінського: тел. (063) 325 06 90.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні