--> «Сир КОМО з волоським горіхом може стати хітом в Європі», - зам міністра | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Сир КОМО з волоським горіхом може стати хітом в Європі», - зам міністра

0
1
«Сир КОМО з волоським горіхом може стати хітом в Європі», - зам міністра
Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева вважає, що на українському заводі КОМО роблять сир європейського рівня.

Про це вона розповіла під час візиту на підприємство у четвер, 22 березня.

Підприємство «Дубномолоко», що виготовляє сири під торговою маркою «КОМО», - лідер в Україні у своїй галузі. Щомісяця на заводі виготовляють 1350 тонн сиру. У планах – збільшення потужностей.

В асортименті – 25 видів сирів: 10 твердих та 15 плавлених.
Голова правління «Дубномолоко» Олег Власюк наголошує – на підприємстві не використовують штучних домішок та рослинних жирів, а відтак – не виготовляють сирний продукт, лише натуральний сир.

«До того ж весь сир виготовляється за унікальною рецептурою. Усі рецепти розробили наші фахівці», - каже керівник сирзаводу.

«В Україні ми лідери. Наш сир є в усіх областях України. Також наш потужний партнер Казахстан, співпрацюємо з Молдовою», - додає очільник «Дубномолоко».

Заступник міністра АПК Ольга Трофімцева та голова правління Дубномолоко Олег Власюк
Заступник міністра АПК Ольга Трофімцева та голова правління Дубномолоко Олег Власюк
На стінах - чимало нагород
На стінах - чимало нагород


Для заступника міністра аграрної політики та продовольства, представників дубнівської влади та журналістів провели екскурсію заводом. Потому посадовиця поділилась враженнями від побаченого.

«Враження абсолютно позитивні. Я маю досвід роботи у молочній промисловості у Німеччині, тому маю з чим порівнювати. Відверто скажу – те, що я побачила – технології, організація, фактично усі процеси знаходяться на європейському рівні», - зауважила Ольга Трофімцева.

Вона додала: «Сюди потрібно привозити кінцевих споживачів, аби позбуватись міфів про те, що в Україні виробляється неякісна молочна продукція, що в сири щось бадяжать».

Водночас з її слів, аби вийти на європейський ринок, КОМО потрібен час. Адже в Європи є давні традиції сироваріння, а в споживачів – усталені смаки.

«Такій компанії, як «КОМО» потрібно завойовувати європейського споживача поступово, щоб він розумів, що це якісний, смачний і в деяких випадках унікальний продукт. Наприклад, наш сир з волоським горіхом може бути хітом в Європі», - наголосила заступниця міністра АПК.

Екскурсія виробництвом
Екскурсія виробництвом
Так сир нарізають і фасують
Так сир нарізають і фасують
Ольга Трофімцева каже, що продукція заводу - європейського рівня
Ольга Трофімцева каже, що продукція заводу - європейського рівня
Теги: комо, сир, їжа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні