Пустовіт просто відсиджується, – Григоренко

2
8
Пустовіт просто відсиджується, – Григоренко
Представник громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко вважає, що секретар Луцької міської ради і виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт просто "відбуває" роботу на всіх посадах, які займав.

Про це представник ЦРУ заявив під час круглого столу експертів «Волинського центру розвитку урядування» у четвер, 1 лютого.

На обговорені провалів влади за 2017 рік були присутні експерти ЦРУ Тарас Яковлев, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, депутати Алла Надточій, Микола Федік, Петро Нестерук, Павло Данильчук та радник міського голови Борис Смаль.

Зокрема, представник Волинського центру розвитку урядування Сергій Григоренко заявив, що всі посади, які займав Григорій Пустові, він просто відбуває.

«Реформ за час його перебування на посаді голови Волинської облдержадміністрації, на посаді виконувача повноважень Луцького міського голови не було. Можу сказати, що він просто перебуває на всіх цих посадах», - заявив Сергій Григоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
банда на банду
Відповісти
Прізвище про себе говорить- ПУСТЯК
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні