--> Луцька влада провокує конфлікти, - Григоренко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька влада провокує конфлікти, - Григоренко

1
5
Луцька влада провокує конфлікти, - Григоренко
Експерт ГО «Центр розвитку урядування» Сергій Григоренко каже, що теперішня влада Луцька замість діалогу з бізнесом, провокує конфлікти та намагається його знищити.

Про це йшлося у середу, 28 лютого, під час «круглого столу».

«Усі попередні команди – Кривицького, Шиби, Романюка – допомагали бізнесу, сприяли йому, ставали арбітром між бізнесом і громадськістю. Чинна влада сама створює конфлікти», - сказав Сергій Григоренко.

За його словами, перший конфлікт спровокували навколо Центрального ринку, другий – із рекламістами, третій – навколо «МакДональдсу».

«Я передбачаю, що наступний конфлікт буде з маршрутниками. Є окремі підприємці , як от Олег Колесник, який нелояльний до чинної влади. Нині влада через суди починає з ним боротися. У 2018 році буде переділ маршрутних перевезень у Луцьку…Відбувається наступ на бізнес. Влада не допомагає йому, а створює конфлікти. Це неправильно, бо влада тримається на податках, які платить бізнес», - наголосив експерт ЦРУ.

Сергій Григоренко додав, що такі кроки роблять через непрофесіоналізм керівників, ймовірно, через бажання заробити та через критику у бік влади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевізник нелояльний до влади це: хоче підвищити ціну, а влада не дозволяє чи як? Якщо так - то йдіть лісом пане Григоренко разом з вашим ЦРУ, а якщо хоче залишити чи знизити ціну, ну тоді буде мати підтримку громади і гнати таку владу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні