Луцькі тролейбусники крадуть 5 мільйонів гривень на рік, - Григоренко

4
5
Луцькі тролейбусники крадуть 5 мільйонів гривень на рік, - Григоренко
У Луцьку все ж потрібно впровадити пристрої для автоматизованої системи обліку пасажирів – валідатори, вважають експерти Волинського центру розвитку урядування.

Про це йшлося під час «круглого столу» у четвер, 15 березня.

«Валідатори дають облік готівки. Людина дає гроші, кондуктори проводять карткою, після цього фізично можна видати квиток. Тобто усі квитки обраховуються, уся готівка обліковується», - наголосив експерт ЦРУ Сергій Григоренко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку пропонують запровадити картку лучанина замість валідаторів

За його словами, після впровадження валідаторів у луцьких тролейбусах виручка зросла до 55 тисяч гривень, тоді як раніше ця цифра становила 38 тисяч гривень.

«Звідки взялися ці гроші? Частину з них кондуктори просто крали, або хтось їхав за гривню, замість двох, чи люди віддавали кондукторам квиток, а ті його перепродавали», - зазначив експерт.

За допомогою валідаторів можна було б «вивести з тіні» близько 4,7 мільйона гривень на рік.

Однак ця система пропрацювала лише три місяці. Теперішня «проукропівська» більшість назвала валідатори неефективними і списала, нагадав Григоренко.

«Без валідаторів у лучан розкрадають майже 5 мільйонів гривень», - сказав він.

Відтак, експерти Волинського ЦРУ рекомендують приватним перевізникам з 1 жовтня встановити валідатори у всіх маршрутних таксі для контролю за готівкою і кількістю виданих квитків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кондуктори накрали.... Ну так, хто ж іще. Тільки вони. Вище керівництво біле пухнасте і бідне. А от кондуктори мільйонери.
От навіщо смішити людей??????
Відповісти
Це вже навіть не сміх,це маразм.
Відповісти
Ну ти і довбо.об. Електронні компостери як у Європі. Кондукторів відмінити, контролерів збільшити. Шраф у 100-кратному розмірі від вартості проїзду.Пільговикам - монетизацію. Григоренку розбити дурну голову валідатором і зобов'язати викупити цей валідатор. Зі всіма, хто причетний до закупівлі валідаторів, провести аналогічні дії. Дякую за увагу. МВФ. (Якщо МВФ чогось хоче, то Українська влада це виконує.
Відповісти
Впевнена на 100% що без участі григоренко там не обійшлось. Навчився очі випучувати, що цього не знав!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні