Я не бачу користі від валідаторів, - очільник луцьких тролейбусників

7
1
Я не бачу користі від валідаторів, - очільник луцьких тролейбусників
В.о. директора Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц заявив, що не бачить користі від впровадження переносних валідаторів для обліку та видачі квитків.

Про це йшлося у вівторок, 30 січня, під час засідання «бюджетної» комісії Луцькради.

Голова комісії Борис Смаль зауважив, що у депутатів були питання, де нині заходяться валідатори, які закупили для електротранспорту міста. Відтак, на засідання комісії запросили нинішнього очільника Луцького підприємства електротранспорту.

«Фірма з Тернополя взялася за впровадження системи обліку пасажирів. На неї витратили понад 2 мільйона гривень. Ця робота проводилась у квітні-травні, а 1 червня систему відключили», - розповів в.о. директора Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцька мерія не дасть гроші на валідатори у тролейбусах

За словами Володимира Пуца, він вивчав, чому валідатори опинилися на полицях підприємства, адже почав працювати після цього рішення.

«Якісь системи – незадовільна. Вона не показує реальний облік пасажирів. Я не бачу користі від переносних валідаторів для підприємства і громади Луцька», - заявив він.

А також додав, що потрібно «зберегти» 2 мільйони гривень, які ще не заплатили за валідатори, і вести діалог із тернополянами, котрі подали позов до суду про стягнення коштів.

До слова, 986 тисяч гривень уже заплатили за встановлення обладнання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не показують реальну кількість? А тому, що треба давати чеки з валідатора всім пасажирам, а не тикати білетики які ніде ніким не обліковуються. На один чек з валідатора контролери давали напевно білетів з 10-15 якщо не більше. Тому пртрібно робити автоматизовану систему при вході в транспорт і забирати "прокладку" -контролера.
Відповісти
А як же закон про електронний квиток? У Пуца на все своє бачення!!!?
Відповісти
Дідові треба на пенсію!
Відповісти
Виженіть того діда . Він не бачить і не буде бачити користі невід чого бо вже старий дідо.
Відповісти
Гроші відмили і все. Тут усе ясно.А кондуктори,що лазять по тролейбуса- це страх Господній.Їм би курей краще полохати,замість опудал.Старі,страшні, без зубов. Є ж люд старшого віку, а інтелегентні і привітні.Їм вже платять зарплату і пенсію получають, нувже не можна одітися по-людськи.Хай на гуманітарку йдуть.Та зробіть, нарешті ,картку лучанина.Тоді побачите,скільки фальшивих пенсійних квитків одних. А чого прокурори,суді,податківці їздять безкоштовно?У них зарплата по 50 тисяч, а відкати - мільйони, а вони безкоштовно їздять. Це,що насмешка над нами батраками.Видно так.Якщо вже нічого не робите,то поставте компостери, як було за совдепа,ха й пасажири самі купують квитки, а ви контролерів наберіть охайних, інтелегентних,хай будуть пенсіонери, але чепурні, які працювали не прибиральницями чи за станком на заводі.Так буде економніше і не будуть ці лохудри лазити,як примари.
Відповісти
Як можна так ображати людей, які не від добра пішли на старості років працювати кондукторами. Вони всі чисті, охайні, не вдягнуті, звичайно, модно. Манікюру не мають. За 1500 грн пенсії зводять кінці з кінцями, тому йдуть підзаробити.
Відповісти
Він не бачить далі свого носа, про які валідатори можна говорити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні