--> У Луцьку спишуть прилади для видачі квитків у тролейбусах, вартістю більше мільйона гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку спишуть прилади для видачі квитків у тролейбусах, вартістю більше мільйона гривень

6
0
У Луцьку спишуть прилади для видачі квитків у тролейбусах, вартістю більше мільйона гривень
У Луцьку спишуть валідатори - пристрої для видачі квитків у тролейбусах, за які з міського бюджету заплатили більше мільйона гривень.

Натомість з часом чиновники обіцяють купити нові, - повідомляє 12 канал.

Валідатори, які закупили у березні 2017 року за більш як мільйон гривень у тролейбуси підлягають списанню.

За словами директора ЛП Володимира Пуца, вони нібито застарілі: ручні, тобто видають чек після певних маніпуляцій кондуктора і з ними не можна розраховуватися карткою. Отож, чиновники хочуть закупити нові валідатори - електронні.

Втім, купувати їх планують лише після появи у місті нових тролейбусів. Зараз тривають переговори по закупці тролейбусів із Польщі. Але, коли вони курсуватимуть по місту, чиновники, поки не беруться коментувати. Мовляв, на папері ще ніяких домовленостей немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Економні бл*
Відповісти
Не валідатори а вібратори купити тим нашим :хозяєвам;жизні.може почнуть себе дрючити і часу менше буде щоб всяку х......ю придумувати.
Відповісти
Геть укропів з міста!
Відповісти
А навіщо пуцу вплідатори? Без валідаторів легше виручку ділити по своіх кишенях.
Відповісти
Директору і замам видати замість зарплати, понабирали зламків за наші податки-хай відпрацьовують. Я уявляю, скільки бабла на них відмили
Відповісти
За допомогою тих валідаторів,які хочуть списати, лпе збільшило виручку майже в два рази. Але зменшилась виручка для свіх кишень кондукторам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні