У Луцьку пропонують запровадити картку лучанина замість валідаторів

5
-8
У Луцьку пропонують запровадити картку лучанина замість валідаторів
Замість валідаторів у луцьких тролейбусах, які не виправдали себе, пропонують запровадити електронну картку лучанина.

Розробку концепції вже завершують в Луцькій міській раді й електронна картка стосуватиметься не лише проїзду, а й надання соціальних послуг, - пише ІА Волинські Новини.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 листопада члени виконкому поцікавилися, яка доля валідаторів, які минула влада закупила.

На це начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Анатолій Миронюк відповів, що система неякісна і від неї вже відмовляються в інших містах.

«З квітня ми працюємо над запровадженням системи «АСО» не лише в ЛПЕ, а й автобусах, аби це була єдина система. Запозичувати досвід їздили в Білу Церкву, Житомир, Тернопіль. І ми бачимо, що те, що пропонували раніше – неефективне. Я питав тих 7 людей, які раніше підписали документи на закупівлю валідаторів. Вони відповіли, що їм була вказівка зверху», - інформував Анатолій Миронюк.

Більше додав секретар міської ради, т. в. о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт. Він зауважив, що вже завершують роботу над вибором концепції, адже хочуть, аби одна картка була багатофункціональною.

«Від валідаторів вже відмовляються у Тернополі. Ми вивчаємо питання змістовно, аби не помилилися. Сьогодні ми побачили, що валідатори – це, фактично, той же квиток, але на його видачу потрібно більше часу.

Робоча група на чолі з Григорієм Недопадом виробляє концепцію, аби «картку лучанина» можна було використовувати для проїзду в громадському транспорті, для монетизації пільг тощо. Нам не потрібно 18 карток, а має бути одна, щоб було зручно лучанам. Зараз саме вивчаємо цю концепцію, аби знати, в якому напрямку рухатися», - розповів Григорій Пустовіт.

Окрім того додав, що в окремих містах є практика, що проїзд дешевший для власників картки містянина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На валідатори викинули купу грошей,тепер ще щось вигадали для вкидання грошей...хтось гадає що міська казна бездонна, і в міста більше немає ніяких проблем...
Відповісти
Запхати валідатор Миронюку в д...пу
Відповісти
Валідатор потрібен для того, щоб було куди ту картку лучанина пхати і отримувати квиток. От розумахи!
Відповісти
Треба просто всім платити за проїзд,тоді не буде проблем
Відповісти
питання намбер 1 де валідатори??? тобто куди їх поділи? питання намбер 2 скільки коштуватиме така картка?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні